top of page

Proiecte realizate cu mândrie de noi

17FBC29C-7B1B-40B9-A372-5C11B32FA77E_edited.jpg

Despre noi

Precizie. Punctualitate. Profesionalism.

Suntem o echipa talentata, specializata in constructii, management de proiect si consultanta in constructii-planificare, condusa de etica si profesionalism. Membrii echipei noastre sunt membri ai diverselor organizatii profesionale, atat romanesti cat si internationale, precum PMI, AICPS, PSC, FPSC, CSC și multe altele.
Echipele noastre de muncitori sunt highly specialized cu o experiență de peste 16 ani în șantiere amplasate în zone seismice și în construcții de îngrijire a sănătății-1935-1935-1935-1935-1935-1936-19-19. 5cf58d_

În 2021, am început un nou proiect: Management și Contractare pentru Proiecte Speciale în Sectorul Sănătății.
Till 2023 Q1, Echipa noastră dedicată și talentată a reușit să finalizeze 18 noi spații de imagistică medicală (computer tomograf, imagistică cu raze X, imagistică cu raze X 3D, sistem de angiografie) 136bad5cf58d_ și 2 Spații de Sterilizare pentru echipamente și ustensile medicale, în 12 spitale locale sau județene, împreună cu partenerii noștri: SIEMENS HEALTHCARE (SIEMENS HEALTHINERS, SUCURSALA MEDICAL HEALTHINERS, SUCURSALA MEDICINAL HEALTHINERS), CARE,_cc781905 -5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_PROHS (Echipament de sterilizare),

Vă rugăm să urmați linkul nostru de contact pentru a ne contacta și a vorbi despre cât de mult vă putem ajuta în atingerea obiectivelor dvs. de dezvoltare a construcțiilor.

Serviciile noastre

The Protecție cu raze X Specialisti. Crearea soluției potrivite pentru nevoile dvs

Proiecta

Soluțiile potrivite pentru mediu de lucru sănătos

La pachetul dvs., mediul de lucru sănătos pentru clienții noștri este prioritatea noastră numărul unu și facem eforturi suplimentare pentru a ne asigura că sunt complet mulțumiți. Cu această promisiune pentru dumneavoastră, clienții noștri noi sau existenți, suntem pe deplin pregătiți să abordam chiar și cele mai complexe proiecte de îngrijire a sănătății și să ne susținem calitatea excepțională a muncii noastre. Sună-ne astăzi și află mai multe despre ce putem face pentru tine.

Construcții, BIM și Proiect Management

Eficient. De încredere. Excepţional.Protecția cu raze X Specialiști

Când sunteți în căutarea unei lucrări de calitate superioară, băieții noștri are aici să vă ajute. Echipa noastră de profesioniști este disponibilă pentru a oferi o gamă largă de opțiuni personalizabile pentru protecția cu raze X (emisă de echipamentele de imagistică medicală) și multe altele, toate garantate pentru a îndeplini și depăși așteptările. Contactați biroul nostru astăzi pentru a afla mai multe despre acesta și despre celelalte servicii disponibile.

Întreținere post-proiect. Întreținere post garanție

Totul este în detalii

Căutați o companie de construcții de încredere, cu o experiență vastă pentru întreținere post proiect sau întreținere post garanție? La Your Package, susținem excelența muncii noastre și oferim clienților o atenție personalizată în funcție de nevoile lor specifice. Dacă sunteți în căutarea unui profesionist de întreținere post-proiect sau post garanție, vă rugăm să contactați pentru consultanță.

Partenerii noștri oficiali cărora le furnizăm Construcții de protecție cu raze X

Cu cine am lucrat

Din 2021, oferim o gamă largă de construcții profesionale de protecție cu raze X și am folosit expertiza noastră pentru a ghida fiecare partener prin procesul de proiect. Ne străduim întotdeauna să înțelegem ce își doresc partenerii noștri pentru a oferi rezultate excelente. Aruncă o privire la câțiva dintre partenerii la care lucrăm, devenind Furnizorul lor oficial de protecție cu raze X.

Siemens Healthinners Logo

Siemens Healthinners

Suntem pionier în descoperiri in domeniul sănătății.
Pentru toti. Pretutindeni.

De la înființarea noastră, am abordat toate nevoile unice ale proiectelor Partenerului nostru și ne-am asigurat că obțin rezultatul pe care îl urmăreau. Ne bucurăm să spunem că Siemens Healthcare sunt extrem de mulțumiți de rezultatele finale ale colaborării noastre.

Philips Healthcare Logo

Philips - Asistență medicală profesională

Inovare Sens asistență medicală

Acest partener a avut o viziune specifică în minte când am început să lucrăm împreună. Până când proiectul a fost aproape finalizat, ei și-au dat seama că rezultatul final va fi exact ceea ce și-au imaginat și mai mult.

Canon Medical System Logo

SISTEME MEDICALE CANON

Făcut pentru viață

Pe parcursul timpului în care am lucrat cu Canon, am colaborat strâns pentru a ne asigura că viziunea lor a devenit realitate. Suntem mândri de munca pe care am făcut-o cu acest client și așteptăm cu nerăbdare să abordam mai multe proiecte împreună.

GE HealthCare Logo

GE HealthCare 

Permiterea laturii umane a asistenței medicale

Image by Priscilla Du Preez

Contact

Ai un proiect în minte? Luați legătura astăzi și lăsați experții noștri autorizați să vă ajute să faceți treaba corect.

Vă mulțumim pentru trimitere!

bottom of page